Λάστιχο Ποτίσματος 1 Επίστρωσης 5/8” Σετ 15m Εκτοξευτήρας Bamboo Forte RR Italia

33,00 

Λάστιχο Ποτίσματος 1 Επίστρωσης 5/8” Σετ 15m & Εκτοξευτήρας Bamboo Forte RR Italia

Σε απόθεμα

47021

Το λάστιχο ποτίσματος Bamboo Forte είναι ο σούπερ ελαφρύς και συμπαγής σωλήνας τελευταίας γενιάς. Τεχνολογία αιχμής κατά της σύνθλιψης. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αντιστρεπτικό. Τα 15 μέτρα ζυγίζουν περίπου 900 gr και χωράει στην παλάμη του χεριού σας. Ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου Bamboo Forte είναι ένα επαναστατικό προϊόν που προσφέρει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν από άλλους σωλήνες της αγοράς. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η αντοχή του σε κόμπους και σύνθλιψη, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά μακροχρόνιο και αξιόπιστο στο χρόνο.

Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου Bamboo Forte είναι εξαιρετικά εύκαμπτος και ξεχωρίζει για την ικανότητά του να μην δημιουργεί κόμπους κατά τη χρήση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε χρόνο λύνοντας ενοχλητικούς κόμπους ή προσπαθώντας να απελευθερώσετε τον εύκαμπτο σωλήνα από τσακίσματα. Θα είναι πάντα έτοιμο για χρήση και θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο.

Επιπλέον, ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου Bamboo Forte είναι ανθεκτικός στη σύνθλιψη. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρή είναι η πίεση του νερού που περνά μέσα από αυτό, ο σωλήνας θα διατηρήσει το σχήμα του ανέπαφο, αποφεύγοντας τη ζημιά και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο διαρροής νερού. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου σας θα είναι πάντα αποδοτικός και λειτουργικός, χωρίς να χρειάζεται ακριβές επισκευές ή συχνές αντικαταστάσεις.

Εκτός από τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά του, ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου Bamboo Forte είναι και αισθητικά ευχάριστος. Το μπαμπού φινίρισμα του δίνει μια φυσική και κομψή πινελιά στον κήπο σας, κάνοντας τον εξωτερικό σας χώρο ακόμα πιο φιλόξενο.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου Bamboo Forte είναι κατασκευασμένος στην Ιταλία από την RR Italia από υλικά υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον. Το μπαμπού που χρησιμοποιείται είναι ένας ανανεώσιμος πόρος και η παραγωγή του έχει μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από άλλα κοινά υλικά σωλήνων κήπου.

Χρώμα

ΚΙΤΡΙΝΟ,
ΠΡΑΣΙΝΟ,
ΚΟΚΚΙΝΟ

Το προϊόν προστέθηκε στη Wishlist!
Το προϊόν βρίσκεται ήδη στη Wishlist
Removed from Wishlist

Καλάθι

close